SIGURIMI I VETURES, SHPEJT E LIRE

Është publikuar nga Enis me datën 16/02/2020 20:25.
Çmimi: -
Trego distancën(Prishtinë)

Me nje pervoje mbi 20 vjeqare ne oferojme çmimet me te mira ne treg rreth:
Sigurimit e automjetit
Sigurimit te prones
Kontrollit teknik te Automjeteve

Mund te na kontaktoni dhe te bindeni per sherbimet tona.

Numri kontaktues :049 499 482 dhe viber +383 49 499 482