Dj Muzik - ofrojm muzik per ahengjet tuaja

Është publikuar nga Donarti me datën 11/11/2019 19:12.
Çmimi: -

Per knaqesin tuaj - ofrojmë muzik dhe ju argëtojmë në ahengjet tuaja familjare.

na kontaktoni, ne ju mirepresim ne numrat e telefonit:
044 110 706;
049 422 877;
044 844 716.

viber: +38349110706

facebook: djfishek
email: djfishek@gmail.com