Leshohet me qera

Është publikuar nga Tashlixhe me datën 09/12/2019 11:47.
Çmimi: 120 € 1 200 €
Trego distancën(Prishtinë)

Leshohet shtepia me qera per studente (femra)kuzhina ,nje dhom dhe banjo.