Ofertë punësimi në Pejë

Është publikuar nga Punsohu.eu me datën 20/01/2020 11:20.
Çmimi: -

Ofertë punësimi në Pejë


Në mënyrë që t’i përmbushim sa më me efikasitet kërkesat e klientëve tanë dhe në mënyrë që t’a përballojmë vëllimin e punëve , PUNSOHU.EU , përveq në Prishtinë nga data:01.09.2019 do te hap filiale te re edhe në Pejë.
Përveq investimeve material neve kemi vendos me investu edhe ne Burime Njerzore, në staf Profesional.
Për zyren në Pejë, kërkojmë ti punsojmë 4 punëtorë,

Kushtet:

Të jetë banore e Pejës,
Të jetë e gjinisë Femrore,
Të jetë oratore,komunikative
Të jetë me përvojë punë sepaku 1 vjeqare që ka punu në Administratë,
Për tu njohur me programin e punes, ju lutem vizitone:www.punsohu.eu

Si të aplikoj?
Kandidatët që e shohin veten si të përshtatshëm për këtë pozitë dhe që mendojnë se do të kontribonin janë të inkurajuar të aplikojnë në email adresën: apliko@punsohu.eu, me subject “Për vendin e Punës në Pejë’’

Kontakti:

Web: www.punsohu.eu

Facebook: www.facebook.com/punsohu/
Instagram: www.instagram.com/punsohu/
Viber: +383 43 73 73 23
e-mail: info@punsohu.eu