Perkthime

Është publikuar nga Lingua me datën 13/11/2019 17:42.
Çmimi: -

- Ofrojme perkthime nga gjuhet: angleze; gjermane; franceze; serbe (kroate); ruse; polake;
- Perkthyes me licence (gjyqesore) dhe me pervoje universitare
- Ofrojme materiale per punime shkencore...