Mjeshter

Është publikuar nga Lum me datën 22/02/2020 15:41.
Çmimi: 1 €
Trego distancën(Malishevë)

Bëjmë shtrimin e pllakav te qeramikes dhe shkalltë.bëjmë instalimin e ujit dhe nxemje qendrore .sanitari .izolime pranojmë kompenzime