Shitët banesa në Dardani

Është publikuar nga Shpetim Bici me datën 20/07/2019 19:08.
Çmimi: 140 000 €
Trego distancën(Prishtinë)

Shitët banesa në Dardani, Prishtinë Rr.Idriz Gjilani ose te banesat e gjelbërta në kurriz afër statujës Bill Clintion.
Banesa është në katin përdhesë, dhe është shumë e përshtatshme për banim dhe për ushtrimin e veprimtarive biznesore siq janë ordinancat stomatologjike, sepse ka shum dritare.
Ёshtë e rrethuar me parqe të gjelbërta, parking publik, lokale të shumta afariste, afër shkollës fillore Xhemajl Mustafa, afër bibliotekës së qytetit.
Me letra është një banes, por e ndarë nga pronari në dy pjesë që shiten bashk, secila pjesë ka nga një dhomë dhe nga një banjo.
Dy pjesët së bashku kan rreth 140 m2, qmimi total 140,000 €.
Secila pjesë e ka hymjen e veqant me shkallë, pra ka dy hymje dhe ka shumë dritare.
Nr i tel / "Viber": +383 49 550 126
Të gjitha dokumentat në rregull, përkthimi bëhet menjëher.
Likuiditeti patundshmëri
http://fb.com/Likuiditeti