Shes 10Ari Truall me shtepi ne Dardani (Jaglenic)

Është publikuar nga Ari me datën 17/10/2019 21:06.
Çmimi: 0 € -
Trego distancën(Prizren)


Shitet 10Ari Truall me gjeth shtepi ne Dardani(ish Jaglenicë).. Shtepia eshte 3 katëshe dhe Bodrum(E PA MEREMETUAR)me gjithsejt 10Ari tokë.Vend shum i pershtatshem per banim..
Contact : 044731998
Viber: +37744731999