Shesim/ofrojm

Është publikuar nga Technodrill me datën 12/12/2019 00:44.
Çmimi: -
Trego distancën(Fushë Kosovë)

Ofrojme shërbime për filtrimin e ujit te patrajtuar, ne uje te paster për pije dhe përdorimin ne menyra te ndryshme sipas nevojes. Filtrimi(pastrimi) bëhet permes aparaturave përkatse ne tcilat ne garantojm...
Pastro dhe pasurohu me uje te mirë , ruaje shëndetin
Technodrill-Fushkosovë
+38345700212