Banes me qira

Është publikuar nga Banes me qira me datën 13/08/2019 20:27.
Çmimi: 300 €
Trego distancën(Prishtinë)

Banesa me qira 85m2, ni dhome e dites me kuzhine dhe dy dhoma te fjetjes, lokacioni ne Kalabri banesat e EXDC ngjit me doganen perballe UBT. Qmimi 300 euro.
Ka klime nxemje qendrore te qyteti. Leshohet vetem per familjare dhe te huaje.