sektorist/e

Është publikuar nga TE LIRIDONI-J me datën 19/08/2019 17:36.
Çmimi: -
Trego distancën(Ferizaj)


Kompania “Te Liridoni-J” Ferizaj , me qellim te plotesimit te vendeve te reja te punes
Shpall konkurs për pozitën:

• SEKTORIST/E
• Ferizaj – 5 Pozitë

Detyrat dhe pergjegjesite:
• Kontrollimi produkteve, dhe pozicionimin ne raft
• dukshmërinë maksimale, hapësirën e produkteve në rafte.
• Zhvillimi i vazhdueshëm i aftësive personale dhe teknikave të prezantimit
• Siguron informacion për gjendjen e stokut si dhe informacione të tjera të nevojshme.
Kualifikimet profesionale dhe arsimore :
• Diplomë e shkollës së mesme .
• Aftësi të mira komunikimi.
• Të jetë fleksibil dhe t'u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve
• Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibiliteti.
CV-të së bashku me dëshmitë e kualifikimeve të dërgohen përmes email adresës
te-liridoni-j@hotmail.com ,ose kopjet fizike te dokumentacionit te dorezohen
ne Kompanin “Te Liridoni-J” Ferizaj –Rruga “Ahmet KaÇiku “Ferizaj, afer xhamise se madhe.