Violina

Është publikuar nga Tali me datën 14/11/2019 14:07.
Çmimi: 70 €
Trego distancën(Ferizaj)

SHITEN 2 Violina te kompletuar me kufer harkun smolla dhe cd per akurdim.
Violinat kan cmim te njejt. Juv mirpresim.