Mjeshter keramike

Është publikuar nga Zekir me datën 22/07/2019 08:22.
Çmimi: 1 €
Trego distancën(Prizren)

Mjeshter keramikes i shkallve izolime te ftoht dhe me kondor punojmë te gjitha dizajnet bëjmë instalimin e ujit nxemjes qendrore dhe instalimin e rrymes puna kryhet me profesionizem qind per qind .pranojmë kompenzime