Moderatore

Është publikuar nga Gazeta Lajm me datën 23/01/2020 00:56.
Çmimi: -
Trego distancën(Prishtinë)

Përshkrimi :
Për shkak të rritjes së vazhdueshme Gazetalajm.com hap konkurs për Moderatore

Detyrat dhe Përgjegjësitë :
• Të ketë të përfunduar Fakultetin e Gazetarisë, apo ndonjë drejtim në Shkenca Sociale (përparësi)
• Të ketë komunikim të rrjedhshëm në Gjuhën Shqipe
• Njohuri pune me kompjuter
• Të jetë e person i organizuar, motivuar dhe e përgjegjshme
• Të ketë pervojë pune në radio (e preferueshme)
• Të jetë person që i përshtatet dinamikës dhe natyrës së punës tonë.

Ne ofrojmë:
• Orar fleksibil të punës
• Mundësi reale të zhvillimit profesional në fushën e medias
• Ambient të ngrohtë dhe bashkëpunues kolegial
• Të interesuarat mund të na dergojnë CV-në së bashku me Leter Motivuese, në email adresen info@gazetalajm.com
• Për pyetje shtesë mund të na shkruani edhe në viber: +383 44 70 80 70

Web: www.gazetalajm.com
Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Group, përball Roof Bistro.