Kërkojmë disa menaxher/e të marketingut për market

Është publikuar nga Punsohu.eu me datën 22/07/2019 17:24.
Çmimi: -
Trego distancën(Prishtinë)

Kërkojmë disa menaxher/e të marketingut për marketingun në teren.

Eksperiencat
• Të ketë pervojë pune në marketing
• Të ketë fakultetin e ekonomisë të kryer për Marketing (ky kriter nuk është obligativ, por përparësi kanë aplikantët të cilët e permbushin këtë kriter)
• Të ketë aftesi komunikuese dhe dukje te mire fizike
• Të ketë vetë motivim dhe vete iniciative • Të jete pozitiv
• Të ketë patent shofer

Tjera :
Pagesa bëhet me rrogë bazë dhe sipas realizimit ku mund të variojë prej 500 deri në 1500 euro ose më shumë sipas aftësive të aplikantit.

Ju lusim të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre me një fotografi në email adresën info@gazetalajm.com, për cdo pyetje poashtu mund të referoheni me shkrim në email adresën e njëjtë.

Për pyetje shtesë mund të na shkruani edhe në viber: +383 44 70 80 70
Web: www.gazetalajm.com