Punojm Kuzhina Sipas Porosis

Është publikuar nga Ragip me datën 03/07/2020 17:18.
Çmimi: 0 € -
Trego distancën(Fushë Kosovë)

Punojm kuzhina sipas porosis me ngjyra te shumta e me dizajne moderne me teknik te avansume dizajni transporti dhe montimi jan gratis ne gjith kosoven per ma shum na kontaktoni ne tel 044296758 ose mund te na gjeni ne facebook me emrin Ragip Prebreza ose Ragipi Dekor.