Qiftelia

Është publikuar nga miftari me datën 14/11/2019 21:33.
Çmimi: -
Trego distancën(Ferizaj)

Shesim Qiftelia dhe Sharkia te gjitha llojve dhe madhesive te veglave
Si dhe bejm riparimin e veglave tuaja.
Ju mirpresim.