Zdrukthëtar (Gjermani)

Është publikuar nga Punsohu.eu me datën 20/01/2020 22:56.
Çmimi: -
Trego distancën(Prishtinë)

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Zdrukthëtar.

Detyrat dhe Përgjegjësitë :
• Detyra të përgjithshme në dizajnimin e brendshëm të materialeve të drurit si zdrukthëtaria etj.,

Eksperiencat :
• Trajnim i përfunduar në dizajnimin e brendshëm si zdrukthëtaria apo ndonjë degë tjetër e ngjashme
• Mjeshtëri dore dhe njohuri teknike
• Përvojë në renovim pasdjegies nga zjarri
• I aftë për punë ekipore dhe i angazhuar, i kujdesshëm, miqësor dhe saktësi në punë
• Në përgjithësl jeni i gjithanshëm

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777,
ose në email-in tonë zyrtarë: info@punsohu.eu .

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu
Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.