Kopshtar (Gjermani)

Është publikuar nga Punsohu.eu me datën 12/12/2019 00:51.
Çmimi: -
Trego distancën(Prishtinë)

Kopshtar (Gjermani)

Detyrat dhe Përgjegjësitë :
• Kultivimi i bimëve, frutave dhe perimeve
• Mirëmbajtja e rregullt e produkteve
• Organizimi i aktiviteteve
• Monitorimi i fertilizimit
• Dokumentimi i proceseve të punës

Eksperiencat :
• Preferojmë një individ të orientuar në qëllime dhe me përvojë paraprake pune në këtë fushë

Data e Skadimit: 4 Prill, 2019.

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.