Mekatronikë, Asistent i punëtorisë (Gjermani)

Është publikuar nga Punsohu.eu me datën 14/03/2020 10:11.
Çmimi: -
Trego distancën(Prishtinë)

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte në Mekatronikë, Asistent i punëtorisë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë :
• Ju jeni përgjegjës për dizajnin mekanik dhe elektrik të pajisjeve testuese
• Përgatitja e mostrave të provës për testimin e vibratorëve elektromekanikë; kjo perfshinë të gjithë spektrin e një seminari mekanik (kthesë, bluarje, shpime etj)
• Organizimin dhe funksionimin e punëtorisë elektromekanike
• Te ndihmoni në kryerjen e testimit mekanik të komponentëve

Eksperlencat :
• Keni pervojë mekanike/ mekatronike dhe keni përvojë praktike; edhe në trajtimin e makinave jo të automatizuara të prerjes së metaleve
• Ju keni gatishmërinë për të organizuar në mënyrë fleksibile orarin tuaj të punës
• Pavarësia, besueshmëria dhe fryma e ekipit

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777,
ose në email-in tonë zyrtarë: info@punsohu.eu .

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu
Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.