YAMAHA XJR 1200 me shum paisje EKSTRA

Është publikuar nga Luan B. me datën 18/03/2020 20:03.
Çmimi: 4 € 4 300 €
Trego distancën(Prizren)

SHANCË E NJËHERSHME!
1000 € LIRIM, vetëm deri me 31.Mars!

Shes YAMAHA XJR1200, rreth 130PS
të serisë më të shtrenjtë (95-98) full i hapur, (krejt bllombat e hequra). Simbas dëshirës, mund ti shtohet forca, deri 150PS max. (me Set special).

☆ Është komplet i servisum dhe shum paisje tjera extra (fabrikisht të reja):
- 2 Halogena llupa + 4 Halogena mjegulle në Bugspoiler.
- Timoni Super-Bike me tregues anësor (shmigavca)
- Xhami + pjesa Variabel.
- Blenda alumin i farit kryesor
- Ulësen e dizajnuar.
- 2 mbrojtëset ansore Alumin (të bllokut motorit).
- 2 Pasqyret
- 3 kofera të Ri me tregues ansor (shmigavca) të integrum, + Armaturat origjinal nga Zvicrra.
Vlera e paisjeve ekstra, mbi 1500€.
Në gjendje absolut perfekte! (Komplet i Servisum),
Gomat 2x Michelin Pilot.
SERVISI I MADH:
- Komplet Llagerat (japan) + Frenat (gjerm) e 2 Rrotëve (para/mbrapa) fabrikisht të reja.
- Sajllat, Tacho + Gazit, të reja.
- 4x Karburatorat, servisim/pastrim.
- Cilindri hidraulik i Kupplungut, komplet Diktungat/Semer-ringat e ri.
- Ventilat + komplet sistemi i vajit (kanalet) në bllokun e motorrit (prej karterit e deri në ventila) i pastrum dhe i Servisum) Filteri Vaji dhe 3 diktungat (ventila, Karter, Kuppllung) të Ri.
- 4x Kandela të reja (origjinal Yamaha).
- Filteri i ajrit
- 2 Amortizerët e mbramtë, komplet dichtungat + Semer-ringat + vaji special) të reja.
- Anllasseri + Alternatori, komplet servisim me brusha-karbon të reja.
- GELL-Bateri fabrikisht të re 12V/12Ah.

YAMAHA është komplet e Servisume, ashtu si bëhet Servisi në Zvicërr, dhe e gatshme për sezonen e ardhshme! Qëndron momentalisht në konzervim-dimrorë, në garazhë (ashtu si preferohet), i pastër.

I doganum dhe RKS, i impotuar nga Zvicrra.
Shitja bëhet vetëm me kontratë të blerjes te Noteri (autorizimi nuk vjen në konsiderim).
NDRRIM NUK BËJ!

Shiqoni videon në YouTube:
https://youtu.be/P9aQp7iSaI0