Mirëmbajtës i Kuzhinës (Gjermani)

Është publikuar nga Punsohu.eu me datën 21/01/2020 14:46.
Çmimi: -
Trego distancën(Prishtinë)

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte mirembajtes i kuzhines.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
• Kontrolli i posteve të caktuara për pastërtinë dhe rendin
• Kontrolli i masës nëvend dheorganizImi i duhur
• Përgjegjës për punën përgatitore dhe përgatitjen e ushqimit në postin e permendur, në përputhje me recetat e përshkruara dhe udhëzimet e prodhimit të mbikëqyrësve
• Sigurimi i një shërbimi të saktë të ushqimit
• Kontrolli i ushqimit të shpërndarë para se të shërbejë

Eksperiencat :
• Përfundoi trajnimin si ndihmes kuzhine dhe te kete aftësi të mira ne kete drejtim
• Përvojat e para në kuzhinë do te ishin perparesi
• Fleksibiliteti dhe ndërgjegjësimi i shërbimit
• Ekipi i orientuar, i pavarur dhe i përgjegjshëm i punës

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777,
ose në email-in tonë zyrtarë: info@punsohu.eu .

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu
Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.