Elektricist (Gjermani)

Është publikuar nga Punsohu.eu me datën 17/08/2019 23:25.
Çmimi: -
Trego distancën(Prishtinë)

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Elektricist.

Detyrat dhe Përgjegjësitë :
• Ata merren me montimin / instalimin dhe komisionimin, si dhe mirëmbajtjen e sistemeve të tensionit të ulët dhe sigurisë
• Ju punoni me rrjetet e sigurisë dhe të të dhënave, sistemet e transmetimit të të dhënave dhe pajisjet e sigurisë etj
• Për mëtepër, detyrat tuaja përfshijnë instalimin, konfigurimin dhe parametrizimin e softuerëve, pajisjevedhe rrjeteve, si dhe programimin dhe kontrollet e sistemit

Eksperiencat :
• Ju keni përfunduar trajnimin ose praktiken si elektricIst,mekanik ose një kualifikim të ngjashëm
• Përveç kësaj,keni pervoja te puneve te mehershme ne kete drejtim ose te ngjajshme
• Si një kompani me njëfokus tëfortë të klientit, ne presim që punonjësit tanë të kenë një aftësi shumëtë mirë për të komunikuar, si dhe një shkallë të lartëtë motivimit dhe angazhimit
• Pune ne ekip,te jeni fleksibil dhe te kryeni punen si i pavarur

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777,
ose në email-in tonë zyrtarë: info@punsohu.eu .

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu
Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.