Shiten aparatet shtepiake

Është publikuar nga Xhevat me datën 11/12/2019 20:33.
Çmimi: 120 €
Trego distancën(Mitrovicë)

Shitet shporeti i rrymes,frigoriferi dhe makina e larjes.Te trija ne gjendje te rregullt.