Pas krizës financiare dhe ekonomike

Është publikuar nga BEHUET me datën 26/02/2020 16:59.
Çmimi: -

ërshëndetje
Ju që keni pasur vështirësi në marrjen e një kredie janë zgjidhja për shqetësimet tuaja; Mënyra e vetme për të marrë një hua ndërmjet individëve është njohja e kredisë duke bërë absolutisht një njohje të borxhit. Llogaritë e mira bëhen miq të mirë. I kam vënë në dispozicion një kredi prej 2000 € në 5.000.000 € në kushte shumë të thjeshta me një TEG fikse vjetore: 2%. Nëse jeni në gjendje t'i respektoni kushtet e mia. .

Kontaktoni: Behuet@hotmail.com