Lokal Afarist me qira

Është publikuar nga Era Bytyqi me datën 18/07/2019 09:53.
Çmimi: 400 €
Trego distancën(Prishtinë)


Ofrohet hapsira afariste me qira në sip.180m2. Lagjja Kodra e Trimave " Prishtinë ". Kati I -rë.

Objekti ka Infrastruktur komplete ( banjo, kuzhine dhe është pranë rruges kryesore,

Po ashtu posedon hapsirë te jashtme - parking.
E pershtatshme për cfardo lloj veprimtarie :

Ordinancë, Atele, Klinik, Sallon Ondulimi, zyre, Call Center etj.