Mjeshter per instalimin e uit dhe nxemjes qendrore

Është publikuar nga Besnik me datën 14/09/2019 05:11.
Trego distancën(Prishtinë)

Hidraulik
Bejm instalimin e uit nxemjes dhe kanalizimit.
Kerkoj edhe naj firm serioze per objekte te mdhoja ndertesa etj.
Pagesa me marveshje