Menaxherë dhe Asistentë

Është publikuar nga Punsohu.eu me datën 12/12/2019 14:40.
Çmimi: -
Trego distancën(Prishtinë)

Zvicra kërkon punëtorë duke i pajisur me leje, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Menaxherë dhe Asistentë


Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit :
+383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777
ose në email-in tonë zyrtarë: info@punsohu.eu .

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu
Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro