Lëshohet banesa "Zyre"me qira në Qendër Ulpianë

Është publikuar nga Besniku me datën 22/07/2019 12:59.
Çmimi: 400 €
Trego distancën(Prishtinë)

Lëshohet banesa për "Zyre" me Qira në rrugën kryesore te Ulpianës afër katedrales dhe Lesnes
Vend shum i frekuentuar i cili të krijonë shum mundësi pēr veprimtari biznesi.
Pamja është kah rruga kryesore edhe mbrapa.
Banesa "Zyra" është në katin e parë ka 60m2 te ndara në 3 dhoma ( zyre), banjo korridor, nxemje qendrore dhe 2 klima.