Kuzhinier (Suedi)

Është publikuar nga Punsohu.eu me datën 20/07/2019 12:04.
Çmimi: -
Trego distancën(Prishtinë)

Kuzhinier (Suedi)

Detyrat dhe Përgjegjesitë :
• Përgatitja dhe shërbimi i bukës.
• Përgatitja e ëmbëlsirave.
• Përgatitja e biskotave.
• Përgatitja e produkteve të drithërave.

Vendi: Vasteras, Suedi.

Data e Skadimit: 20 Prill, 2019
Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu
Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro
Email: info@punsohu.eu