Zdrukthëtar (GJERMANI)

Është publikuar nga Punsohu.eu me datën 11/02/2020 19:45.
Çmimi: -
Trego distancën(Prishtinë)

Zdrukthëtar

Detyrat tuaja përfshijnë:

· Me profesionalizëm kryenië punë riparimi në orendi, p.sh. Tavolina dhe rafte, etj.

· Merrni pjesë në projekte të vogla të mirëmbajtjes, duke bërë punë tipike të zdrukthëtarisë, të tilla si aktivitete prerëse dhe montimi

· Koordinoni detyrat dhe caktoni terminet për klientët dhe përdoruesit

KFE Klinik Facility-Management Eppendorf GmbH

MARTINISTRASSE 52
20246 HAMBURG

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu
Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro