Kittens Ragdoll për rehoming

Është publikuar nga margita me datën 17/07/2019 16:51.
Çmimi: -
Trego distancën(Prizren)

Ata do të jenë të stërvitur dhe të zvogëlohen plotësisht në një ushqim me cilësi të mirë.
Paketa e tyre e kotele do të përfshijë një kopje të racës së nënës dhe të baballarëve, mostrave të ushqimit të tyre dhe mbeturinave. Një fletë e kujdesit dhe një lodër e preferuar.
Ata gjithashtu do të kenë 4 javë sigurim falas të aktivizuar në ditën e mbledhjes për paqen e mendjes suaj.
Ju lutemi të kontaktoni me çdo kërkesë.