Oferta Pune Saldues Ne (Gjermani)

Është publikuar nga Punsohu.eu me datën 08/12/2019 22:09.
Çmimi: -
Trego distancën(Prishtinë)

Saldues

Detyrat tuaja të punës:

· Ekzekutimi i aktiviteteve salduese të cilësisë së lartë për mirëmbajtjen e makinerive dhe pajisjeve, si dhe produkteve të aluminit
· Montimi dhe inspektimi vizual i komponenteve salduese
· Kryerja e aktiviteteve salduese në përputhje me rregullat mbi saldimin
· Saldimi i kontruksioneve të metalit sipas procesit MAG
· Kryerja e punës sipas skicimeve dhe planeve të punës

DB Zeitarbeit GmbH
Platz 1
10115 Berlin
Tel .: +49 30-297 45700
Fax: +49 30-297 45720
E-Mail: db.zeitarbeit@deutschebahn.com

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu
Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro