Saldues (Gjermani)

Është publikuar nga Punsohu.eu me datën 20/07/2019 15:32.
Çmimi: 2 000 €
Trego distancën(Prishtinë)

Saldues

Detyrat tuaja:
· Saldimi WIG/MAG në celik dhe në fletëza metalike të dimensioneve të ndryshme
· Kryerja e punëve salduese sipas specifikimeve
· Punë parapërgatitore

TÜV Rheinland Personal GmbH
Zeilweg 44,
60439 Frankfurt,
Gjermani

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu
Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro