Elektricist (Gjermani)

Është publikuar nga Punsohu.eu me datën 09/02/2020 18:37.
Çmimi: 0 € -
Trego distancën(Prishtinë)

Elektricist

Detyrat tuaja:

· Ndërtimi ose renovimi i instalimeve elektrike me fokus në inxhinieri mekanike

· Testimi i sistemeve elektrike duke përfshirë përgatitjen e raporteve të testimit

· Programimi PLC

· Mirëmbajtja e impianteve dhe pajisjeve

· Zgjidhja e problemeve dhe riparimi i makinave prodhuese, automjeteve, operimit dhe ndërtimit të elektricitetit

Eisenlegierungen Handelsgesellschaft mbH

Kremerskamp 16
47138 Duisburg
Email: pguttkorn@elg.de
www.elg.de
www.haniel.de

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu
Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.