Saldues (Gjermani)

Është publikuar nga Punsohu.eu me datën 03/02/2020 20:01.
Çmimi: 3 200 €
Trego distancën(Prishtinë)

Saldues

Detyrat tuaja të punës:

· Montimi, cmontimi, dhe riparimi i aparaturave dhe pajisjeve në fabrika industrial
· Venia në punë e komponenteve dhe makinave
· Para-montimi dhe montimi i produkteve gjysëm të përfunduara dhe gypave
· Mirëmbajtja dhe puna riparuese

Veltec GmbH & Co. KG
Branch Bitterfeld Tulpenëeg
06780 Zörbig
Gjermani

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu
Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.