Goma dimri Continental 195/65 R15

Është publikuar nga xxx me datën 14/11/2019 05:35.
Çmimi: 130 €
Trego distancën(Ferizaj)

Shitetn goma te dimrit ne gjende shume te mire dhe pak te perdorura. Per Golf 6 ose 7 Continental 195/65 R15 komplete me fellne te hekurit.

Shiten urgjent vetem deri neser.