Kerkojm nji qift ne mosh 35- 60 vjeq.

Është publikuar nga Haxhush me datën 17/11/2019 08:27.
Çmimi: -
Trego distancën(Prizren)

Qifti duhette jet serioz dhe duhet me banu ne Prevall te jet prezent 24h per ate te kem mirkuptim me femij nuk ka mundsi me banu .
Puna;Menagjim me 2 villa,gjat veres kem.musafir mi pranu e pecjell gjat dimrit shum pak kem,mirmbajjtje kujdesje.
Per ma shum ne tel&viber:044838174