Lëshohet "Zyra" me Qira në Ulpianë afer AAK-së

Është publikuar nga Besniku me datën 23/07/2019 23:02.
Çmimi: 150 €
Trego distancën(Prishtinë)

Lëshohet "Zyra" me Qira e cila gjendet në një vend shum të frekuentuat në Ulpianë afer AAK-së
Zyra ka 10m2 dhe wc.
Kjo zyrë mund të përdoret për shum veprimtari biznesi të vogla.