Dëshmia e gjallë e ndihmës financiare midis indivi

Është publikuar nga Paul me datën 23/01/2020 18:47.
Çmimi: 5 €
Trego distancën(Gjakovë)


Unë nuk besoja më në ndihmë financiare sepse të gjitha bankat kishin hedhur poshtë dosjen time. Në fakt, unë u mbërtheva pranë bankës sime. Por një ditë, një mik më këshilloi një njeri privat, më dha email. Unë u përpoqa t'i dërgoj atij një email dhe ai ka punuar. Unë kisha personin e duhur, një njeri të ndershëm që kisha kërkuar për vite me radhë. Kam marrë ndihmë financiare që më lejon të jetoj mirë tani dhe paguaj rregullisht pagesat e mia mujore. Ju mund ta kontaktoni nëse keni nevojë për ndihmë financiare për disa arsye personale. Dy nga kolegët e mi gjithashtu morën hua pa vështirësi.


Këtu është e-mailja e tij: loan.financing.helpp@gmail.com

Numri i telefonit WhatsApp: +33756936597