TransporT 24/7 - Jemi Aty Ku Ju Duhemi ????

Është publikuar nga Z.G me datën 15/11/2019 23:02.
Çmimi: 0 € -
Trego distancën(Prishtinë)

- Jemi Aty Ku Ju Duhemi ... - Bëjm TransporT 24/7-online nënë shërbimin tuaj , - Me 25-vjet ekspërienc Punë , ( Shpetj Mir dhe Sigurt ) - Me pesha të vogla dhe të mdhaja , - Bartjen e Shtpijav-Mobile , Mallrave te ndryshum , e shum e shum gjërave tjera , - Me puntorë exstra adekuat për këto pun , - Kosovë - Shqiprië - Maqedoni - Sërrbi - Mal të Zi , - Me qmime shum të volitshme për më shum na kontaktoni në numrat tonë , - Tel : 044-248-421 apo 049-248-421 - Viber : +38344248421