Merrni kredi në ligen pa ndonjë vështirësi

Është publikuar nga Claudio Hortelano me datën 19/01/2020 02:16.
Çmimi: 50 €
Trego distancën(Zveçan)


Ne jemi një shoqatë e investitorëve privatë.
Jemi në dispozicion të çdo personi fizik apo juridik, me një periudhë maksimale amortizimi prej 30 vitesh, norma vjetore e interesit është 1% e kredisë.
Kredia jepet për këdo që fiton të ardhura fikse mujore. Shumat ndryshojnë nga 1000 euro në 10 milionë euro për të gjithë njerëzit seriozë, të ndershëm dhe moralë.
Këtu është adresa e plotë e kompanisë tonë të shërbimit të huasë.

Për çdo informacion shtesë Na kontaktoni

- Numri WhatsApp: +14243932572

- adresa elektronike: claudiohortelano@gmail.com

Kënaqësia e klientit është prioriteti ynë

Sinqerisht Claudio Hortelano