Shiten 10 Ari Tok ne Germi - Shiten dhe me Ndarje

Është publikuar nga Agjensioni Prishtina City me datën 22/07/2019 08:01.
Çmimi: 15 000 €
Trego distancën(Prishtinë)

Shitet Trualli ne Sofali - Kodi 0152

Lokacioni: Afer Pishines Germis

Siperfaqja 10 Ari

- Infrastruktur

- Trualli ka nje pjese shum te mire per banim, (Banim Rezidencial bazuar në planin urbanistik), me dokumenta në rregull dhe me leje ndërtimi.

Çmimi: €15.000 Ari

Agjensioni Prishtina City: 044 302 000
Facebook: agjensioni prishtina city
Email: agjensioniprishtina@hotmail.com
Web: www.prishtina-city.com