Leshoj objektin 100m2 me qera

Është publikuar nga Luani me datën 10/12/2019 20:22.
Çmimi: 250 €
Trego distancën(Ferizaj)

Leshoj objektin 100m2 me qera ne Ferizaj per kohe te gjate qendrimi ne gjendje te rregullt ne baze te standardeve bashkohore per te gjitha veprimtari private sic jane: ordinance private,barnatore,agjenci turistike,agjenci komerciale,depo..,cmimi i qerase eshte i volitshem dhe reale.