Kerkojm nji qift ne mosh 40- 60 vjeq.

Është publikuar nga Haxhush me datën 13/11/2019 18:15.
Çmimi: -
Trego distancën(Ferizaj)

ofrojm nji vend pune per menagjim kujdesje pastrim
Vendi punes per koh te gjat.
Kushtet shum te mira si dhe banini i siguruar.
Qifti duhet te jet prezent dhe duhet te banon aty ku edhe sigurohet puna.
Vendi punes gjindet ne Prevall.
Per me shum per mes tel.&viber: +41794187607