Spitz Pomeranian xhuxh

Është publikuar nga svens me datën 21/12/2019 22:47.
Çmimi: 250 €
Trego distancën(Zveçan)

Ne kemi puppies! Teddies tona janë vaksinuar në ofrimin e 10 javë të vjetra, 3 herë dewormed dhe shingled me eu kalojë. Ata rriten në familjen tonë. Të vegjëlit janë të gjithë shumë të tipit, i. Ata kanë një hundë të shkurtër, lesh shumë të dendur dhe janë vetëm të mrekullueshëm, të pacipë dhe të gjallë.