makina bujqesore

Është publikuar nga azem me datën 09/12/2019 13:04.

BLEJ grabuj per mbledhjen tubimin e sones qe montohet ne kater sharafa per toma vinkoviq.....si dhe e
BLEJ edhe nji grabuj per san te rapidit 505....tel 044 224 148 ose 049 224 148