Tavolina per xhampreres

Është publikuar nga Xheki me datën 13/09/2019 23:02.
Çmimi: 1 €
Trego distancën(Fushë Kosovë)

Punojm tavolina per xhampreresa me porosi .Tavolin me ngritje lart posht (mekanike ,me vint ,me motorr ) Tavolina per gdhendje Krasne te ndryshme etj . Qmimet e volitshme me marrveshje
Si dhe pun te tjera nga metali si dyer te oborrit garazhes rrethoja golindera etj