PUNTORE - FEMR ,, SUEDI,,

Është publikuar nga Ndërmarrja me datën 25/11/2019 12:29.
Çmimi: 800 € 800 €
Trego distancën(Prishtinë)


KORKOJM PUNTORE ,,FEMER,, PASTRIM OBJEKTEVE ZIRE SHKOLA DHE LARJEN E ROBAVE
NE SUEDI MOSHA PREJ 21 VJEC DERI 44 VJEC JO CIFTE
TEL VAJBR 00737660655