karrika dhe tavolina per kafeteri dhe restorante

Është publikuar nga fisnik me datën 01/11/2019 19:50.
Çmimi: -
Trego distancën(Ferizaj)

tavolina dhe karrika per restorante dhe kafeteri. Jane perdorur vetem nje vit, vetem veres.